Όροι Χρήσης Ιστοχώρου «Κτήμα Χρηστίδη»

______

Παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους αυτούς. Σε περίπτωση που διαφωνείτε παρακαλούμε να διακόψετε την περιήγηση σας στον ιστοχώρο της Εταιρίας.

Ευθύνη της Εταιρίας

Η Εταιρία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκύψει από χρήση συνδεόμενων ιστοσελίδων, σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων αυτή γίνεται διαθέσιμη.

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Tο περιεχόμενο του ιστοχώρου (κείμενα, εικόνες, παρεχόμενες υπηρεσίες κλπ.) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας, υπό την επιφύλαξη δικαιωμάτων τρίτων σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Όσον αφορά στα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας τρίτων μερών όπως για παράδειγμα, συνεργάτες και επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων που έχουν αναρτηθεί στον ιστοχώρο, ρυθμίζονται από τις ειδικότερες συμφωνίες μεταξύ της Εταιρίας και των προσώπων αυτών. Ανάλογα με την συμφωνία μεταξύ των μερών, επίσης, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας παραμένουν στον ιδιοκτήτη τους και η Εταιρία δύναται να αναφέρει το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητα εκείνου που υποβάλλει το υλικό, εφόσον εκείνος τα έχει παρέχει οικειοθελώς.

H χρήση, αντιγραφή, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση τμήματος ή του συνόλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας, δεν επιτρέπεται χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Εταιρίας.

Οδός Μεταμορφώσεως
Άνω Περαία Θεσσαλονίκης 570 19

+30.2392.022090
[email protected]

Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000 : 2005

Το Κτήμα

Εκδηλώσεις

Υπηρεσίες

Menu

Gallery

Όροι Χρήσης

Cookie Policy

Επικοινωνία

__________

Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000 : 2005

Ακολουθήστε μας στα social media

Created by